Vælg en side

Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

 

 

 

 

MicroSonic Music tilbyder en række services. Studieoptagelser, mastering,  komposition, nodeskrivning, download af diagrammer  og restaurering af gamle optagelser. Brugernes anvendelse af informationer fundet på www.MicroSonic.dk er på eget ansvar.

 

Indsamling af data

Der indsamles ingen data ved almindelige besøg på hjemmesiden. Downloads registreres heller ikke.

Hvis du poster i bloggen bliver din IP adresse registreret og hvis du indtaster din mail adresse, navn og en besked, bliver disse informationer gemt. E-mail adresser vises ikke offentligt og ingen information vil nogensinde blive givet videre til tredjemand undtaget hvis der foreligger en ransagningskendelse.

 

Sikkerhedspolitik

Vi går meget op i sikkerhed og alle downloads er checkket for virus. Faktisk ligger de i et format (WAV, MP3, PDF, TXT eller JPG) der ikke er udsat for virusangreb.

 

Cookies

Vi bruger ikke Cookies.

 

Links

Vi kan ikke garantere validiteten af links på www.MicroSonic.dk ligesom indholdet af de sider der linkes til ligger uden for vort ansvarsområde. Vi holder imidlertid øje med at vore links fungerer.

 

Ændringsmeddelelser

Ændringer i vores fortrolighedspolitik bliver offentliggjort på denne side så det altid er muligt for vores brugere at holde sig orienteret om hvorledes evt. afgivne oplysninger bliver brugt af os.

 

EU Direktivet om beskyttelse af private informationer:

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2002:201:0037:0047:EN:PDF

 

 

 

Back to Frontpage